EN
DÉS LÁSZLÓ KONCERTJE Vendég: Básti Juli és Nagy Ervin

Közreműködők


Dés László
Básti Juli
Nagy Ervin

DÉS LÁSZLÓ KONCERTJE Vendég: Básti Juli és Nagy Ervin

Várudvari Nyári Színház

Koncert

Időpontok

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. Ki ne ismerné az olyan nagy Dés slágereket, mint a Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund!.…. és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten eddigi turnéiból válogatja a legnépszerűbb dalokat, de persze elhangzanak dalok az Éjféli járat című legutóbbi lemezéről is. Amióta kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat, több teltházas országos turné áll mögötte.

A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most újra ismert színészekkel áll színpadra.

„Kedves zene és dalszerető közönség! Évtizedek óta dolgozom színészekkel, és ez nem véletlen. Szeretem, ahogy dalokat énekelnek, ahogyan azok szövegét, tartalmát értelmezik, és tehetségüket, mély ismereteiket az emberi lélekről, az emberi természetről beleviszik előadásukba."

Dés László

Dés László a kiváló színésznővel, Básti Julival a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel, azután a legendás Férfi és Nő produkcióval végig járták az ország nagy koncert színpadjait és azóta is rendszeresen hívja vendégül koncertjeire.

Nagy Ervinnel 2021-ben kezdett együtt dolgozni Dés László, augusztus 30-án debütált a produkcióban és azóta is vendég Básti Juli mellett az országos turnén, mindenütt nagyon nagy sikert aratva.  Nagy Ervin amellett, hogy remek színész, nagyon muzikális és nagyszerűen énekel.

 

Dés Lászlót ezúttal is kiváló zenészekből és vokalistákból álló zenekar kiséri, nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.

Az együttes tagjai:

Sipeki Zoltán -  gitár

Boros Attila  - basszusgitár

Sebestyén Áron – billentyűs hangszerek

Gyenge Lajos  - dobok

Óvári Éva  - vokál

Péter Barbara – vokál

 

Ismét nem mindennapi zenei élmény várható!  

Közreműködők


Dés László
Básti Juli
Nagy Ervin

Időpontok

Szigliget Várudvar
(8264 Szigliget Kisfaludy u. 30.)
2024.06.29. | 21:00

Betöltés...