EN
BUDAPEST BÁR Koncert

BUDAPEST BÁR Koncert

Várudvari Nyári Színház

Koncert

Időpontok

2024-ben 17 éves lesz a népszerű zenekar, akik a klasszikus felállásban érkeznek Szigligetre. Sokszínű énekesei lépnek fel, válogatva 17 év repertoárjából és a közönség kedvenceiből.

A zenekar tagjai: Farkas Róbert – hegedű, gitár, Ürmös Sándor – cimbalom, Farkas Richárd – nagybőgő, Ökrös Károly – harmonika, zongora, Kisvári Bence – dob.

Az énekesek – egyéb elfoglaltságuktól függően – lehetnek: Behumi Dóri, Németh Juci, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Németh Juci, Lovasi András, Kiss Tibor, Tóth Vera, Szűcs Krisztián és Rutkai Bori!

Bármilyen formációval érkezik a Budapest Bár, mindig óriási sikerrel koncertezik. Ezen kívül a műsor és a repertoár szempontjait is figyelembe veszik, amikor az egyes énekeseket kiválasztják.

A kortárs magyar zenei élet egyedi, máshol nagyon ritkán elérhető produkciója ez, egyfajta All Stars gála.

"Közel 1000 koncert tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy nem igazán számít épp melyik énekessel koncertezünk. Természetesen mindig igyekszünk legalább 1-2 ismertebb nevet is elvinni a fellépésre, de az a tapasztalatunk, hogy az emberek a Budapest Bár névre jönnek."

Időpontok

Szigliget Várudvar
(8264 Szigliget Kisfaludy u. 30.)
2024.06.28. | 21:00

Betöltés...